De lerende organisatie

Hoe kies je het best passende leerplatform?

Een online leerplatform is onmisbaar voor online en continu leren. Wie via online leren zijn kennis op peil wil houden, kan bij steeds meer leerplatformen terecht. Sommigen hebben ontelbaar veel onderwerpen waaruit je onbeperkt uit kunt kiezen op basis van maandbetaling of losse aanschaf. Leerplatformen waarop je onbeperkt kunt leren schieten als paddenstoelen uit de grond, maar daardoor kun je al snel verstrikt raken in de keuzes die je moet maken. Kortom: er zijn genoeg leerplatformen, maar weet je welk platform bij jouw organisatie past?

Meer bereik door online leren

Door de Corona-periode zijn we allemaal genoodzaakt geweest om alternatieve oplossingen te zoeken voor werkoverleg, lesgeven, instructie, trainen, vergaderen. Online werken en leren is meer dan ooit (her)ontdekt.
Door de inzet van online methodes is werken flexibeler geworden en leren toegankelijker. Online leren kan op de plek en het tijdstip dat jou uitkomt, dus momenten waarop jij er je hoofd naar hebt staan.

Wet IKK: behaal jouw certificaat op tijd

Voor 2025 moet iedereen die werkt met baby’s geschoold zijn en een IKK erkend certificaat hebben. De Wet IKK verbetert de kwaliteit en toegankelijkheid van de kinderopvang. Of je nu werkt in de kinderopvang of gastouderopvang: wij bieden je de mogelijkheid om het IKK-erkende certificaat geheel online te behalen, waar en wanneer het jou uitkomt! Daarbij krijg je ook persoonlijke online coaching van onze ervaren professionals. Na het behalen van het examen krijg je jouw eigen IKK-erkende certificaat!

Menu