Over KinderWijs TV

Kennis op peil voor de toekomst van alle kinderen!

Goede kinderopvang neemt ouders zorg uit handen en biedt kinderen een vertrouwde en veilige omgeving waarin zij gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen. Dat vraagt de juiste kennis, houding en vaardigheden van onze professionals.

Permanente Educatie en het “een leven lang leren” is de normaalste zaak van de wereld bij tal van beroepen en dat geldt ook voor professionals die met kinderen werken. Zodat nieuwe wetenschappelijke inzichten de werkvloer bereiken. Naast waardevolle live trainingen kan een digitaal leerplatform niet ontbreken. Met het grootste gemak, gewoon vanaf de eigen locatie, kun je inspelen op individuele leerbehoeften van beroepskrachten.

KinderWijs TV is de nieuwste manier van leren en bewust worden voor professionals in de kinderopvang. De leermodules van KinderWijs TV zijn uniek en kenmerken zich door de afwisseling van theorie, opdrachten en video’s. Op deze manier wordt theorie levendig gemaakt. Door het passende beeldmateriaal en de praktische opdrachten ontstaat er een directe koppeling van de theorie naar de praktijk. Spelenderwijs wordt de professional bewust hoe de theorie in de praktijk eruit kan zien.

Daarnaast biedt KinderWijs TV tal van digitaal ondersteunende faciliteiten om het individueel leren en teamleren binnen kinderopvangorganisaties te organiseren.

KinderWijs TV is interactief, actueel, passend, erkend en betaalbaar voor iedereen die werkt met kinderen.

Hoe werkt KinderWijs TV?

KinderWijs TV is interactief, actueel, passend, erkend en betaalbaar voor iedereen die werkt met
kinderen. De werkwijze is gebruiksvriendelijk. Bekijk onderstaande instructievideo om een helder beeld
te krijgen van alle voordelen en mogelijkheden van het online leerplatform.

Vraag een demo aan

Ervaar wat KinderWijs TV voor jou kan betekenen en vraag de GRATIS demo aan.


    Menu