Over KinderWijs TV

Impact op de groei en ontwikkeling van ouder en kind

Bij KinderWijs TV geloven we in de impact van jou als professional op de groei en ontwikkeling van ouder en kind. Wij helpen jou die impact te maken.
Dit doen we door jou uit te dagen met creatieve leervormen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
Wij maken het jou makkelijk om jouw eigen persoonlijke groei te realiseren. Hierbij heb je zelf de regie in handen.
Voor organisaties bieden we maatwerkoplossingen om dit binnen de organisatie te implementeren om de beweging op gang te krijgen.
Dit alles doen we met actuele en interactieve e-learnings en online leerroutes waarmee jij een erkend certificaat kunt behalen.

 

Tegenwoordig zijn permanente educatie en ‘’een leven lang leren’’ voor tal van beroepen de normaalste zaak van de wereld. Dat geldt uiteraard ook voor professionals die met kinderen werken. Bijscholing zorgt ervoor dat nieuwe wetenschappelijke inzichten de werkvloer kunnen bereiken. Naast waardevolle live trainingen mag een digitaal leerplatform niet ontbreken. Met het grootste gemak, gewoon vanaf de eigen locatie, wordt ingespeeld op individuele leerbehoeften van beroepskrachten. Een leven lang leren was nog nooit zo leuk!

KinderWijs TV is de nieuwste manier van leren en bewust worden voor ouders en professionals. De interactieve e-learning modules van KinderWijs TV zijn uniek door de afwisseling van theorie, opdrachten, video’s en creatieve leervormen, welke  een directe koppeling vormen van de theorie naar praktijk.

KinderWijs TV biedt naast de losse leermodules nog meer vormen van permanente digitale educatie aan, zoals interessante specials en leerplatformen voor kinderopvangorganisaties. Zo bestaat de mogelijkheid om een eigen online KinderWijs TV-omgeving samen te stellen voor specifieke bijscholingswensen op maat om het individueel leren en teamleren te organiseren.

KinderWijs TV is interactief, actueel, passend, erkend en betaalbaar voor iedereen die werkt met kinderen.

Het toepassen van opgedane kennis, houdingen en vaardigheden in alledaagse situaties binnen de kinderopvang was nog nooit zo eenvoudig!

De pijlers van KinderWijs TV

Interactief 
Belangrijk voor een leeromgeving is dat deze intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor de beheerder en de cursist. Onze interactieve leermodules zijn uniek door de afwisseling van theorie, opdrachten en video’s. Creatieve leervormen, zoals slimme oefenvragen en opdrachten zorgen voor reflectie en een directe koppeling van de theorie naar de praktijk.

Actueel
De inhoud van de e-learning modules van KinderWijs TV wordt continu aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. We kiezen onderwerpen volgens de laatste trends en vanuit verzoeken en tips van onze eigen cursisten. Zo blijft KinderWijs TV vernieuwend en jouw pedagogische kennis altijd up-to-date.

Passend
Iedere organisatie is anders en vraagt om een andere manier van werken. KinderWijs TV biedt altijd een passende oplossing, specifiek voor jouw organisatie, om digitaal te ondersteunen in het organiseren van de permanente educatie van professionals die werken met kinderen. Denk aan de kinderopvang, gastouderopvang, basisonderwijs, maar ook ouders die meer kennis willen opdoen over kinderen.

Erkend
KinderWijs TV is erkend als opleidingsinstituut bij het CRKBO (Centraal Register kort Beroepsonderwijs) en lid van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), die tal van kwaliteitseisen borgen. De inhoud van de e-learning modules is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en wordt altijd actueel gehouden.

Betaalbaar
Permanente educatie en “een leven lang leren” is belangrijk voor onze maatschappij en de toekomst van onze kinderen. Daarom wil Kinderwijs TV dat pedagogische educatie toegankelijk is voor elke professional of ouder en iedere organisatie, klein of groot. Onze e-learning oplossingen zijn daarom laagdrempelig en betaalbaar.

Eigen tempo
Het mooie van online leren is dat je de regie houdt over wat je wilt leren, vanaf iedere locatie en wanneer je maar wilt. Zo kies je bij KinderWijs TV je eigen intensiteit. Wil je een korte Special, een Leermodule of kies je voor praktische verdieping en feedback van een eigen coach?
Online leren doe je wanneer jouw hoofd ernaar staat en je bewust tijd maakt om aandacht te besteden aan het onderwerp van jouw keuze in jouw tempo. Zo is je leerresultaat optimaal.

CRKBO

KinderWijs TV is als aanbieder van beroepsgerichte scholing geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO, het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Opname in het CRKBO-register gebeurt op basis van een onafhankelijke kwaliteitstoets die wordt uitgevoerd door het CPION. Opname in het CRKBO-register geeft aan dat KinderWijs TV aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet.

NRTO

KinderWijs TV is aangesloten bij NRTO en in bezit van het NRTO Keurmerk. NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. NRTO is een gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media. NRTO is lid van VNO-NCW. De leden van de NRTO houden zich aan een gedragscode die u kunt vinden op de website van NRTO. KinderWijs TV hanteert de algemene voorwaarden van de NRTO. Deze kunt u vinden op de website van NRTO.
De leden van de NRTO zijn aangesloten bij de Stichting Geschillencommissie Consumentenzaken

Hoe werkt KinderWijs TV?

KinderWijs TV is interactief, actueel, passend, erkend en betaalbaar voor iedereen die werkt met
kinderen. De werkwijze is gebruiksvriendelijk. Bekijk onderstaande instructievideo om een helder beeld
te krijgen van alle voordelen en mogelijkheden van het online leerplatform.

Vraag de demo aan

Ervaar wat KinderWijs TV voor jouw organisatie kan betekenen en vraag de GRATIS demo aan.

Menu