Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wat klanten over KinderWijs TV zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen.
Een greep uit de ervaringen van onze klanten:

Organisaties

J/M Kinderopvang

"Er zijn volop ontwikkelingen in de kinderopvang en tal van inzichten"

Ik besloten om samen te werken met KinderWijs TV omdat je nooit uitgeleerd bent. Er zijn volop ontwikkelingen in de kinderopvang en tal van inzichten. Uit elke cursus of training doen we weer meer kennis, ideeën en inspiratie op. We halen eruit waar we wat mee kunnen, wat we weer gaan toepassen in onze opvang.
Het houdt ons scherp en daar profiteren de kinderen en de ouders ook van.

Met het permanente educatie abonnement van KinderWijs TV willen we ervoor zorgen dat iedereen die zich steeds verder wil ontwikkelen dat ook kan gaan doen. Door een ruim aanbod van cursussen op diverse opvoedkundige gebieden kan iedereen een passende cursus of training volgen.

Ik ervaar het contact met KinderWijs TV prettig omdat ze met je meedenken en hun aanbod blijven uitbreiden. Na een lange werkdag (soms wel van 12 uur lang) heb je geen zin meer om op locatie een cursus of training te volgen. Omdat je via KinderWijs TV online kunt leren, kun je zelf je momenten plannen en ben je niet afhankelijk van bepaalde dagen.

Home

GOB Samen CreaCtief

Kinderwijs TV is erg duidelijk en behulpzaam

Eerder hebben wij samen gewerkt met Kinderwijs TV door het afnemen van verschillende modules waar wij heel tevreden over waren. Vandaar wij onlangs een contract van 3 jaar hebben afgesloten met Kinderwijs TV.

GOB Samen CreaCtief is al bijna 17 jaar actief in bieden van opvang bij gastouders.
Vele cursussen zijn al door onze gastouders via Kinderwijs TV voldaan zoals alle modules van professionele babyopvang, meldcode kindermishandeling ect.

Om onze gastouders nog meer, en te blijven professionaliseren in het kader kinderopvang wet en regelgeving, zijn de modules bij Kinderwijs TV erg goed toegepast op deze doelgroep.

Kinderwijs TV is erg duidelijk en behulpzaam voor ons als bureau en voor gastouders.

Wij kijken met plezier uit naar een leerzame en verdere samenwerking met Kinderwijs TV.

Home

Be Kind Gastouderservice

De onderwerpen zijn actueel en naast leerzaam ook leuk!

Als organisatie zijn wij al jaren lid van het KNGO die onder andere Kinderwijs in hun programma hebben. Kinderwijs is een perfecte manier om laagdrempelig scholing te volgen over juist ook specifiek gastouderopvang. Gastouders kunnen in hun eigen tempo de e-learning modules volgen. De onderwerpen zijn actueel en naast leerzaam ook leuk! Gezien de nieuwe kwaliteitseisen een perfecte aanvulling naast trainingen. Het continue aanbieden van scholing zal bijdragen aan de ontwikkeling en betrokkenheid van de gastouders met hun kinderen.

Home

Gastouderbureau Piekeboe

KinderWijs TV maakt leren toegankelijk én betaalbaar!

Als gastouderbureau maken wij al enige jaren gebruik van het aanbod van KinderWijs TV, zowel in de vorm van SummerSchool, als in de vorm van permanente educatie.
KinderWijs TV ontwikkelt zich voortdurend waardoor de te volgen modules divers zijn en er voor iedere gastouder wat wils is. Van gastouders krijgen wij terug dat de modules interessant, toegankelijk, toepasbaar en goed te combineren zijn met hun dagelijkse werkzaamheden.

Zowel voor de gastouders als voor ons als bureau helpt KinderWijs TV snel bij vragen en geven ze waar nodig de nodige ondersteuning.

‌Kortom: KinderWijs TV maakt leren toegankelijk én betaalbaar!

Home

Gastouderbureau Zuid-West

Ze blijven hun programma steeds ontwikkelen!

Gastouderbureau Zuid-West maakt al jaren gebruik van KinderwijsTV om haar gastouders bij te scholen en is hier zeer tevreden over. Ze blijven hun programma steeds ontwikkelen en helpen je goed om de permanente educatie toe te passen. Ze zijn goed bereikbaar en behulpzaam. Onze gastouders vinden de e-learning leuk, interessant en herkenbaar.

Home

Gastouderbureau Tante Vroesh

"Heel herkenbaar en leerzaam"

Wij maken gebruik van KinderWijs TV en zijn er tevreden over. Ze zijn goed bereikbaar en helpen je om permanente educatie toe te passen en te volgen. Gastouders die de modules gebruiken, geven aan dat het heel herkenbaar en leerzaam is. Wat je weet soms opfrissen om het in de praktijk toe te passen

SummerSchool

Loes Tuijp

Supernanny Loes

"Ik kijk alweer uit naar de volgende SummerSchool!"

Al jaren volg ik diverse cursussen via KinderWijs TV. Ook elk jaar SummerSchool. Daar komen  elke keer leuke en interessante onderwerpen aan bod. Het is laagdrempelig maar wel vol informatie.

Kindprofessionals

Audrey Truideman

Pedagogisch Professional

"Duidelijk, snel en professioneel."

“Duidelijk, snel en professioneel. Communicatie verloopt vlot en goed. Is aan te raden.”

Organisaties

Dorien Langen

Pedagogisch medewerker bij kinderrijkhuis

"Ik raad de manier van leren via Summerschool aan iedereen aan"

Summerschool sluit aan bij ons kunnen en is een verrijking voor wat we de ouders kunnen bieden. Ik heb samen met mijn zus en moeder een kinderdagverblijf en lopen wel eens tegen een van deze module aan. Ik heb al onze leidsters (20) verteld over de cursus ook zij waren erg enthousiast. Ik raad de manier van leren via Summerschool aan iedereen aan. Ik heb deze cursus gekregen maar voor de nog geen 60,- die het eigenlijk zou kosten is het zeker waard. De ondersteuning van filmpjes en zelftests zorgt ervoor dat je de leerstof gemakkelijk opneemt.

Menu