Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten over ons?

Wat klanten over KinderWijs TV zeggen, zegt vaak meer dan wat wij over onszelf kunnen vertellen.
Een greep uit de ervaringen van onze klanten:

Annabel Wesselingh

Manager Opleiding en Training en pedagogisch coach bij Op Stoom

"Een ideale manier om gehoor te geven aan de wens van medewerkers."

Bij Op Stoom hebben we gekozen voor BabyWijs tijdens Corona tijd.  Een ideale manier om gehoor te geven aan de wens van medewerkers om actief te blijven enerzijds en anderzijds voor de organisatie om de tijd goed te gebruiken.
Babyscholing stond op het programma voor 2021. We hebben het dus vervroegd.

We hebben een aantal aanbieders van babyscholing naast elkaar gelegd. Babywijs sprong eruit vooral vanwege de inhoud en praktische toepasbaarheid.
Opvallend is de gebruiksvriendelijkheid en het gemak waarmee we de opleiding hebben kunnen introduceren bij de medewerkers.

Voor vragen staat de helpdesk altijd klaar voor de medewerkers. De administratieve en organisatorische ondersteuning vanuit onze organisatie is hierdoor minimaal gebleken.

We hebben veel goede reacties van de medewerkers gekregen. De uitdaging is de borging van de inhoud. Ook daar ondersteunt KinderWijs TV in, met vele praktijkopdrachten en informatieposters voor op de groep.

Esther Bleeker

Beleidsmedewerker Pedagogiek Forte Kinderopvang

"Wij zijn erg positief over de samenwerking met KinderWijs TV."

Onze pedagogisch medewerkers volgen de IKK erkende online scholing BabyWijs©: professionele babyopvang.

Wij vinden de inhoud van deze online scholing goed en afwisselend en vinden het een groot pluspunt dat er door KinderWijstv maatwerk geboden kan worden. Elementen uit ons pedagogisch beleidsplan en aandachtspunten van Forte op het gebied van werken met 0-jarigen zijn aan de modules van BabyWijs toegevoegd.

De helpdesk van KinderWijstv is goed bereikbaar en laagdrempelig voor onze pedagogisch medewerkers. Er wordt snel gereageerd en ook ingeleverde opdrachten worden vlot nagekeken.

Bijna al onze pedagogisch medewerkers vinden deze online scholing een fijne manier om hun certificaat te behalen.  Ze ervaren het als zeer prettig dat ze op hun eigen tempo de modules kunnen doorlopen op een moment waarop het hen uitkomt.

Savita Srivastava

Ouder in de kinderopvang

"Ik als ouder (en leek) vond de modules heel duidelijk en begrijpelijk en goed qua lengte."

Heel blij ben ik met de SummerSchool. Wat een super mooi initiatief. Ik als ouder (en leek) vond de modules heel duidelijk en begrijpelijk en goed qua lengte.
De onderwerpen waren interessant en zelfs hoog sensitiviteit kwam voorbij.

Joy van Kampen

Pedagogisch medewerker bij Op Stoom

"Je krijgt van de coaches van KinderWijs TV echt heel snel feedback."

Ik probeer sowieso iedere week 1 module te maken, zodat ik lekker bezig ben in deze gekke tijd.
Tot nu toe gaat dit heel goed. Heb nu 2 modules af, inclusief de inleveropdrachten en de toetsen.

Je krijgt van de coaches van KinderWijs TV echt heel snel feedback op je inleveropdracht en daaruit blijkt of je een voldoende hebt of dat aanvulling nog is gewenst.
Vaak na 1 of 2 dagen heb je de uitslag en kan je je module afsluiten met de toets.
In principe kan je de toets al maken voordat zij jouw inleveropdracht hebben beoordeeld, maar eigenlijk moet je wachten op de uitslag, omdat het dus eventueel kan dat die niet voldoende is afgesloten. Dit staat ook goed vermeld.

Van de toets zie je meteen de uitslag, dit moet minstens 55% zijn. Lukt dit niet heb je nog een herkansing. Als je hem meteen hem behaald krijg je per mail je certificaat.
Je wordt op de site heel goed rond geleid als ware en alles is super duidelijk te vinden en omschreven.

Suzanne Voorbij

Pedagogisch medewerker bij Op Stoom

"Het is interessant en heel goed te doen qua moeilijkheidsgraad."

De start-email van jullie is erg duidelijk en ook op de website vond ik alles heel duidelijk uitgelegd. Het is interessant en heel goed te doen qua moeilijkheidsgraad.

Belia Hijlkema

Eigenaar LOOKK en Gastouderbureau De Bengel

"Onze ervaring met KinderWijs TV is dan ook alleen maar heel zeer positief. "

Met onze organisatie LOOKK ondersteunen wij startende en bestaande kleinschalige kinderdagverblijven. Omdat wij via onze zusterorganisatie Gastouderbureau de Bengel zeer goede ervaringen hebben met KinderWijs TV adviseren wij deze vorm van scholing ook aan onze kinderdagverblijven.

Nieuwe pedagogisch medewerkers kunnen zo snel en eenvoudig de IKK-erkende bijscholing BabyWijs behalen. Maar ook de andere trainingen zijn zeer passend om mee te nemen in het scholingsplan van het kinderdagverblijf.

Elke medewerker kan uit een groot aantal scholingsonderwerpen kiezen. Vervolgens kan dit ook meteen meegenomen worden in de ontwikkelingsgesprekken tussen de eigenaresse van het kinderdagverblijf en de pedagogisch medewerker.

Onze ervaring met KinderWijs TV is dan ook alleen maar heel zeer positief.

Karin van der Heijden

Gastouder

"Interessante cursussen, online te volgen. Professionele hulp via mail, chat en eventueel telefonisch. Fijne feedback. "

Jacqueline Segers

Pedagogisch coach Natureluur groene kinderopvang

"De inhoud van de modules bij de Babywijs scholing vond ik erg goed. Interessante achtergrond- informatie en zeer bruikbare handreikingen. Dankjewel hiervoor!"

Audrey Truideman

"Duidelijk, snel en professioneel. Communicatie verloopt vlot en goed. Is aan te raden."

Menu