Specials

Nieuwe kennis opdoen die direct toepasbaar is in de praktijk over tal van onderwerpen waar professionals die met kinderen werken en ouders in het dagelijks leven mee te maken krijgen: daar gaat het om bij de Specials!
Specials zijn ook zeer geschikt om de ouderbetrokkenheid te vergroten, een belangrijk aandachtspunt in de kinderopvang. Wanneer ouder en professional dezelfde Special in een bepaalde periode volgen en er aanvullend aandacht besteed wordt aan dat thema, verlaagd dit de drempel voor ouders om erover in gesprek te gaan met de professional.

In de vorm van korte en krachtige, informatie en advies ontdek je alles over onderwerpen als ADHD, positief opvoeden, zindelijkheid, Taalontwikkelingsstoornis, omgaan met plaag- en pestgedrag, ontwikkeling door (spel)materiaal én peuterpuberteit.
Wist je dat KinderWijs TV inmiddels meer dan 35 Specials heeft? En jaarlijks komen er steeds nieuwe titels bij!

Een Special bevat geen toets, maar checkvragen en een Bewijs van deelname. En weet je wat zo fijn is aan de Specials? Je doorloopt ze in slechts 20 tot 40 minuten.
Je kunt Specials voor jezelf of voor een ander aanschaffen via de Winkel of kies als organisatie voor een van de handige abonnementen.

Oude kennis opfrissen, bijleren én deze direct toepassen in de praktijk, met welke Special start jij?

Let’s make it special!

‘Het is leuk om dingen niet te

weten, want dan kan je iets

nieuws leren’

Omdenken voor kinderen

Vraag een demo aan

Ervaar wat KinderWijs TV voor jou kan betekenen en vraag de GRATIS demo aan.

Menu