Leermodules

Theorie, video’s uit de praktijk, reflectieve vragen, praktijkopdrachten, een bibliotheek met achtergrondinformatie, een eindtoets én een certificaat bij voldoende resultaat: de interactieve leervormen in de leermodules van KinderWijs TV zijn een perfecte vorm voor permanente educatie.

In de vorm van korte en krachtige informatie en advies leer jij de kennis en vaardigheden te beheersen van onderwerpen als professionele babyopvang, taal- en interactievaardigheden, basisscholing gastouderopvang, KDV/BSO, Meldcode kindermishandeling én nog veel meer!

En weet je wat zo fijn is aan de leermodules? Ze zijn op eigen tijd en tempo te volgen en je sluit ze af met een toets en certificaat. Met welke module start jij? Ontdek ze allemaal!

Leermodules zijn uitgebreider dan Specials en bevatten leerdoelen die behaald worden door het volgen van de module. De online leermodules van KinderWijs TV bevatten, (reflectie)vragen, video’s, praktijkopdrachten en meer interactieve leervormen om kennis en vaardigheden te leren beheersen.

Bij de leermodule kies je je eigen verdieping door op de praktijkopdrachten nog een optionele reflectie-opdracht of een verdiepingsopdracht uit te voeren. Zo is er maatwerk voor ieder niveau.
De leermodules sluiten af met een toets en certificaat.

‘Het is leuk om dingen niet te

weten, want dan kan je iets

nieuws leren’

Omdenken voor kinderen

Vraag een demo aan

Ervaar wat KinderWijs TV voor jou kan betekenen en vraag de GRATIS demo aan.

Menu