Abonnementen voor organisaties

Een eigen leerplatform om educatie uit te delen, te plannen en organiseren, te stimuleren en te monitoren: een greep uit de mogelijkheden die wij voor organisaties kunnen bieden om permanente educatie goed te regelen. Permanente educatie is voor professionals in de kinderopvang, gastouderopvang of basisonderwijs heel belangrijk.

Wij maken het organiseren van permanente educatie een stuk gemakkelijker! Of je nu een grote organisatie bent met meerdere vestigingen en veel professionals of een klein team. Bij KinderWijs TV is alles mogelijk. We blijven voortdurend in ontwikkeling en passen ons makkelijk aan op de vraag vanuit het werkveld. Zo heeft KinderWijs TV voor iedere organisatie een passende oplossing.

En weet je wat zo fijn is aan het leerplatform en de faciliteiten van KinderWijs TV? Je beheert alles online in een gebruiksvriendelijk beheersysteem en onze Helpdesk staat altijd voor je klaar.

Nieuwsgierig naar wat KinderWijs TV voor jouw organisatie kan betekenen en welke abonnementen we voor jouw organisatie hebben?
Vraag de gratis demo voor organisaties aan of neem contact met ons op, wij brainstormen graag met je mee!

‘Het is leuk om dingen niet te

weten, want dan kan je iets

nieuws leren’

Omdenken voor kinderen

Vraag een demo aan

Ervaar wat KinderWijs TV voor jou kan betekenen en vraag de GRATIS demo aan.

Menu